GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Adres
YENİ MAH. MEHMET AKİF ERSOY KÜME EVLERİ MEHMET AKIF ERSOY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 MERKEZ / GÜMÜŞHANE
Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan bir okul olmak
Misyon
Düşünme,anlama,araştırma ve çözüm yetkinliği gelişmişbilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donamış;milli kültür ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş;iletişime ve paylaşıma açık,sanat duyarlılığı ve becerisi geelişmiş;öz güveni,öz saygısı,hak,adalet ve sorumluluk bilinci yüksek;gayretli,girişimci,yaratıcı,yenilikçi,barışçı,sağlıklı ve mutlu bireylesin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Arapça Şiir Okuma Yarışmasında İl Birincisi olarak İlimizi Bölge Finallerinde temsil etmiştir.Okulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Arapça Şiir Okuma Yarışmasında İl İkincisi olmuştur.Ayrıca bireysel yarışmalarda Ruşen Ali KOÇ Atletizm dalında İl birincisi ve Bölge 4.sü olmuştur.Batuhan TAŞ ise Türkiye Okullar arası Bilek Güreşi yarışmalarında sağ ve sol bilekte Bölge 2.si olaak okulumuzu ve İlimizi Türkiye Yarışmalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.
8.30-16.40(Çarşamba)8.30-15.45(Diğer Günler)
Doğalgazlı
Hususi ve Belediye servisleriyle ulaşım yapılmaktadır.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Küme Evleri No:2 İç Kapı No:2
2 KM
14 ÖĞRENCİDEN 5 TANESİ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN LİSELERE YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz futsal,bocce,atletizm,bilek güreşi,halk oyunları,badmington ve rugby gibi sportif faaliyetlere katılmaktadır.