GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

3 öğrenci ile katıldığımız Okul Sporları Bilek Güreşi Bölge Yarışmalarında öğrencimiz Ali KARA Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı.27-28 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacak Türkiye Finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil edecek.Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kadir KARA'yı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul Sporları Bilek Güreşi İl Yarışmalarına 9 sporcu ile katılıp 7 derece ve 3 birincilik alarak İlimizi Bölge Yarışmalarında temsil etmeye hak kazandık.

Mrt

Dart Yarışmalarında okulumuz erkeklerde İl İkinciliği,Kızlarda İl Dördüncülüğü elde ettik

Mrt

Dilimizin zenginleştirilmesi kapsamında sınıflarda deyim ve atasözleri ile ilgili faafiyetler gerçekleştirdik.

Mrt

Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasında halk oyunları ekibimiz İl Üçüncüsü oldu,takımımızı tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Sporları kapsamında Futsal takımımız İl Şampiyonu olarak Nisan ayında Erzurum'da yapılacak olan bölge finallerinde İlimizi temsil edecek.

Haz

Bilek Güreşi Türkiye Finallerinde okulumuz öğrencilerinden Ali KARA sağ kolda Türkiye İkincisi,Sudenaz BAL ise sol kolda Türkiye Üçüncüsü oldular.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kadir KARA'yı ve velilerimizi tebrik ediyoruz.