T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Okulum Temiz Veli Bilgilendirme Formu

OKULUM TEMİZ PROJESİ VELİ BİLGİLENDİRME KONULARI

1-Çeşitli salgın hastalık semptomları (ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal vb.) gösteren öğrencilerin okula gönderilmemesi, okul bilgi verilmesi ve sağlık kuruluşlarına yönlendirilmesi gerekmektedir.

2-Aile içerisinde salgın hastalık veya enfeksiyon belirtisi ya da tanısı alan kişi bulunması durumunda okula bilgi verilmesi ve öğrencinin okula gönderilmemesi gerekmektedir.

3-Öğrencilerin bırakılması ve alınması sırasında personel ve velilerin kuruluşun hijyen ve enfeksiyon risk yönetim ilkelerine uyması zorunludur.

4-Salgın hastalık dönemlerine riskli gruplarda yer alan (büyükanne/büyükbaba gibi 65 yaş üstü kişiler veya kronik rahatsızlığı olanlar vb.) kişilerin öğrencileri bırakıp almaması gerekmektedir.

5-Kuruluşa giriş/çıkış saatlerinde öğrencilerin veliler tarafından kuruluş dışında teslim alınıp bırakılması gerekmektedir.

              Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzunda belirtilen Veli/Öğrenci Bilgilendirme Taahhütnamesini okudum anladım. Alınan tedbirlere uyacağımı ve gerekli itinayı göstereceğimi taahhüt ederim.

Tarih: 11/09 / 2023                      


                                                                            VELİ ADI SOYADI :                 ………………………………….                 İMZASI : ……………………

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.09.2023 - Güncelleme: 20.09.2023 14:50 - Görüntülenme: 109
  Beğen | 1  kişi beğendi